Tuesday, December 2, 2014

Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous

Salam Sejahtera,


Jom sertai GA RM150 Zalora Voucher terbaik ni dari SueAKGoGeous. Buat enam langkah-langkah berikut:

  1. Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous'.
  2. Publishkan entri tersebut dan masukkan URL ke ruangan komen di bawah.
  3. Follow blog SueAK.
  4. Follow Google Suriana abdul kadir.
  5. Klik sini sini sini sini sini dan sini tunggu sehingga hadis loading.
  6. Masukkan blog SueAKGoGeous ke dlm bloglist anda.

Satu pemenang utama akan mendapat Online Voucher Coupon Code dari Zalora bernilai RM150.


Manakala dua pemenang saguhati akan mendapat Marybrown Lunch Box.
Tarikh GA ini ialah dari 21/11/2014 sehingga 12/12/2014.
Tiga pemenang bertuah akan diundi dengan random.org dan akan dimumkan pada 13/12/2014.

46 comments:

  1. semoga berjaya ! ^_^
    rinduss nyaa nak join2 GA.. huk3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa, tunggu lagi setahun baru join pulak. =p

      Delete
  2. Replies
    1. erk,selamat petang. hehe. tq alise. ^^

      Delete
  3. Wah..dpt zalora baucer..pernah bli sekali jer kat zalora, btw good luck cik fafa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikfafa pun pernah beli sekali gak. tq miss yana! ^^

      Delete
  4. All the best, Cik Fafa. Moga bernasib baik :)

    ReplyDelete
  5. gd luck cik fafa..best hadiahnya.. :)

    ReplyDelete
  6. macam pakat lak kita rini. haha. rini aku join segmen ni jgk. agak2 esok segmen apa lak? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, aku perasan gak. haha. esok jom join segmen cik balqis. =p

      Delete
    2. Alamak, x hbs mengarang cerita lg kalo nk join. Hehe.

      Delete
  7. All the best! Jemput join contest iday. Hadiah Shopping voucher dan cash RM500 untuk dimenangi :)

    http://sayaiday.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for inviting. insyaAllah kalau sempat cikfafa join na. ^^

      Delete
  8. Salam Cik Fafa
    Thanks for joining..
    All the best ya..

    ReplyDelete
  9. psstt cik fafa, awak ditag join ga :)

    ReplyDelete
  10. gud luck cik fafa..ni mesti seronok shopping di Zalora tu kan..

    ReplyDelete
  11. good luck cik fafa! lumayan hadiahnya..

    ReplyDelete
  12. Wiwiwiiii nak joinggg lah kalau sempat hehe

    ReplyDelete
  13. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  14. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  15. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  16. good luck ya cik fafa !

    salam singgah :)
    http://kylifa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. menarik hadiahnya.. semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  18. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/giveaway-zalora-voucher-rm150-by.html

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^