Saturday, December 20, 2014

Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Assalamualaikum.

Lama dah aku bookmark segmen ni, hari ni baru teringat nak join. Pada yang belum join, jemput la klik pada banner na.

http://kylifa.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

Tag :



Segmen tamat 30 Disember 2014
Good luck semua!
^_^

27 comments:

  1. Selamat bersegmen cik fafa..sha singgah jalan2 sini

    ReplyDelete
  2. Hi cik Fafa!
    Thank you so much for joining my segment! ^_^

    Let's double check your link in my entry..
    http://kylifa.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-simple-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  4. Good luck and selamat bersegmen.. :D

    ReplyDelete
  5. main tag2 ni sya malas sbb ta tahu nak pilih siapa dalam rmai2 follower..hehehe.goodluck btw..!

    ReplyDelete
  6. Thanks mengetag. Sempat nk join ke tak lah ni. Hehe. Good luck Cik Fafa ;)

    ReplyDelete

♥ Terima kasih daun keladi ♥
♥ Kalau rajin komen la lagi ♥
^_^