Thursday, October 23, 2014

Menang Segmen + Giveaway Sweet Sour By N|A!



http://loveneddy.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html
Masihkah kau ingat segmen ni?

Sebenarnya dah lama pun nama pemenang diumumkan tapi aku baru nak buat entri. haha. Sorry!
Balik dari Penang haritu la terperasan comment Nadyya kat shoutbox aku.
 
Tak sangka pulak pantun aku yang kononnya sweet sour ini terpilih antara yang dipilih. Terharu sebenarnya (baru nak habaq). T_T

Sat, apa yang yang aku menang?





Yayyy! Terima kasih kepada Nadyya dan Alia bagi peluang aku rasa kemenangan ni! *over sangat.

^_^


26 comments:

  1. ewahh ! Tahniah cik Fafa ! :D

    ReplyDelete
  2. yeh menang ! menang! heeee
    nanti sy topup. xsempat lagi nak kua ni ;)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yayy jugak! cik mimie pun tahniah menang segmen cik balqis tu. ^_^

      Delete
  4. tahniah cik Fafa ^^,

    saya xde rezeki. hehe

    ReplyDelete
  5. saya menabung promoted content sekali :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah..share top up sikit =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Tahniah cik fafa...
    Rezeki rezeki

    ReplyDelete
  8. komen kat shoutbox selalu tak prasan hihi and tak ada pun chatbox ke shoutbox ke.. tahniah Cik Fafa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak ada shoutbox atau cbox tapi perasan, tu yang pelik tu.hehe ^_^

      Delete
  9. tahniah :)
    mintak 2.50 kupang hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ang pi korek tabung sendirian berhad. hehe =P

      Delete